Ontmoeting in kleur
met een dankbare knipoog naar alledaags geluk

 

De KRACHT van HOOP en VERBONDENHEID:

kanaalplaten

 

paddenstoel met gedicht uit 'dagboek van stil geluk'

 

vlinder met gedicht

 

witkopstaartmeesje

 

 

zicht van de bossen in de herfst

 

 

 

vlaamse gaai met gedicht voor de vakantie

gedicht voor Oekraïne met tekening van de zonnebloemen

plakkaat lijster met tekst plakkaat pimpelmees met tekst

plakkaat ijsvogel met wens plakkaat roodborstje met fragment uit gedicht

merel met gedicht over de lente voor gedichtendag

 

bloemetje met een fragment van gedicht uit het 'dagboek van stil geluk' gedicht innig vertrouwd over het belang van vriendschap in tijden van Covid

 

tekening van een popje van de advent met vier kaarsjes

 

'Je moet de mensen HOOP geven'

 

De woorden van een goede vriendin!
Bovenstaande platen zijn ontworpen op haar vraag om een MISSIE van HOOP te starten in deze bijzondere tijden van COVID-19. Deze vriendin had in de eerste golf van de pandemie ook al een actie ondernomen om mensen persoonlijk een hart onder de riem te steken met het versturen van kaartjes en teksten van mijn hand. Ze wilde graag haar actie hernemen, maar uitbreiden met een poster aan haar poort aan de straatkant om de boodschap uit te dragen aan de voorbijgangers.

Het zijn geen posters geworden, maar wel kanaalplaten, B 65cm x H 40cm. Deze kanaalplaten zijn 3,5 mm dik. Het plaatmateriaal is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met daartussen een polypropyleen kern. Deze platen zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik en kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

het gedicht van Oekraïne 'weet dat je leeft in mijn gedachten' in de voortuindetail van de kanaalplaatkanaalplaat van de lijster in de voortuindetail van de snelspanners

De eerste platen zijn in november 2020 gedrukt en verdeeld, en verschillende mensen hebben ze al
aan de gevel van hun huis, aan de poort, aan het raam... gehangen om de boodschap van HOOP uit te dragen. HOOP is zo voornaam in deze uitzonderlijke tijden.

Uiteraard zouden we de actie graag verder uitbreiden. Zou jij graag een schakel willen zijn en deze kerngedachte mee willen ondersteunen?

Werk je mee aan onze missie van HOOP, aan het gevoel van verbondenheid, aan het verspreiden van een glimlach, aan 'er zijn voor een ander' over tijd en ruimte heen?

Ik hoop dat deze platen jou mogen verrassen. Misschien geven ze jou vreugde binnen in huis, of hang je ze liever buiten op een zichtbare plaats en verrassen ze zo voorbijgangers in je buurt.

In ieder geval hartelijk dank in naam van zovelen!

 

Een plaat kost € 10 + eventuele verzendingskosten. Kies je een of meerdere platen, geef je bestelling dan door via: ontmoetinginkleur@outlook.com of via tel: +32 498 19 31 74

 

Hoe kan je deze platen eenvoudig bevestigen?

Deze platen zijn ideaal om zowel buiten als binnen tentoon te stellen. Bovenstaande foto's geven meer details van de platen zelf, en hoe je ze op een elegante manier kan bevestigen.

Dit zijn foto's van de platen in onze voortuin. De lijster staat er ondertussen al meer dan een jaar.

Twee plantensteunen en vier kabelbinders/spanbanden zijn voldoende om ze stevig vast te zetten. Je hoeft met een mesje enkel aan de vier hoeken een kleine opening te maken waardoor je de spanbanden kan doorsteken om deze zo aan de plantensteunen te kunnen vastmaken. Deze spanbanden vind je in iedere doe-het-zelfzaak.

 

Een kanaalplaat is bijzonder licht van gewicht. Binnen kan je ze zelfs bevestigen met Pritt poster buddies, wat je ook kan gebruiken voor het ophangen van posters, kaartjes ed. Je vindt dit in iedere winkel met kantoorgerief, en zelfs in sommige supermarkten.

 

 

 

 

 

 


Je moet de mensen HOOP geven